Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες

Ελένη Χατζίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε ως προς τα σχόλια του πρώην παίκτη του Survivor για τον χώρο της τηλεόρασης

eleni-vasalos
Το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Breakfast@Star», την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και παράλληλα εξέφρασε το παράπονό του καθώς αντιμετωπίστηκε μειονεκτικά επειδή δεν είναι δημοσιογράφος, ενώ έκανε λόγο για «τοξικότητα» στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Η Ελένη Χατζίδου, συζητώντας με του συνεργάτες της τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μην στο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχεις βιώσει έτσι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bq5xgztnt5)
Κλείσιμο

Επίσης, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που το θυμάται και τον έχει πληγώσει, ενώ είναι ένας άνθρωπος - γιατί έχουμε δει και πάρα πολλούς που έχουν έρθει και έχουν φύγει και δεν τους έχεις πάρει χαμπάρι - είναι ένας άνθρωπος που έχει μείνει τόσα χρόνια και αντί να πει: "Ξέρεις τι είμαι εδώ, δέχτηκα τον πόλεμο που δέχτηκα, αλλά δες είμαι εδώ", βγάζει αυτό το παράπονο, περίμενα να το έχει ξεχάσει».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια τόνισε το γεγονός πως δεν είναι δημοσιογράφος έπρεπε να τον κάνει να εργαστεί σκληρά προκειμένου να μάθει αυτή τη δουλειά και να αποσιωπήσει τους επικριτές του.

«Από τη στιγμή που δεν είναι δημοσιογράφος είναι ένας λόγος παραπάνω να θέλεις να κάτσεις να τα μάθεις όλα. Ειδικά, τη σκαλέτα θα έπρεπε να την ξεσκονίζει. Και την πρώτη χρονιά όχι να μιλάνε για γλάστρα, αλλά να λένε: "Παναγία μου, πού βρέθηκε αυτός και τα έχει κάνει όλα άνω κάτω;"», υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου.

Τέλος, κλείνοντας το θέμα είπε: «Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7… Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα - Νέα ανάρτηση στα social media

«Τον σκότωσα γιατί βίασε τη σύντροφό μου» - Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για την εν ψυχρώ δολοφονία στη Σταυρούπολη


Δύο αδέρφια από το ΜΙΤ «έσπασαν τον κώδικα» του Ethereum και έκλεψαν crypto $25 εκατ. μέσα σε δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης