Στάθης Σχίζας για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Να ασχοληθεί με την οικογένειά της και όχι με τον Σοϊλέδη και την Αντωνά

Στάθης Σχίζας για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Να ασχοληθεί με την οικογένειά της και όχι με τον Σοϊλέδη και την Αντωνά

Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους, τόνισε ο Στάθης Σχίζας σχετικά με το πρώην ζευγάρι 

stathis-asimina__1_
Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», όπου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και όσα είπε για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά.

Πάνω σε αυτό, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Η Ασημίνα γύρισε μετά από πέντε μήνες και καλό είναι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, να δει τους φίλους της, να δει τους δικούς της ανθρώπους. Τώρα ασχολείται με τον Άρη και τη Μαρία που χώρισαν; Για όνομα του θεού! Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους. Περνούν τον δικό τους Γολγοθά, ένας χωρισμός είναι ένα μικρό πένθος. Τα παιδιά μπορεί να τα ξαναβρούν κιόλας, μπορεί να μην τα ξαναβρούν και ποτέ».

Δείτε το βίντεο
Στάθης Σχίζας: «Η Ασημίνα να ασχοληθεί με την οικογένειά της και όχι με τον Άρη και τη Μαρία»

Κλείσιμο
Ενώ, σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν που δείχνουν τον Άρη Σοϊλέδη με μια νέα γυναίκα, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Κάτι έχω ακούσει, τώρα αν ο άνθρωπος επέλεξε να προχωρήσει στη ζωή του, πού είναι το κακό;»

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο J2US, ο Στάθης Σχίζας, σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Γενικά, όταν ξεκινάω κάτι, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν βάζω στόχο ποτέ τον τελικό. Κάθε εβδομάδα το διασκεδάζω, περνάω ωραία».

Τα σχόλια της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay's Time» την Τρίτη 14 Μαΐου, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη σχέση του πρώην ζευγαριού κι είπε: «Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που πήρα τηλέφωνο, όταν αποχώρησα. Είδα τα πάντα, για αυτό και έκανα unfollow τον Άρη. Η Μαρία μιλούσε συνέχεια για τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Χαίρομαι πραγματικά… Μιλάω για τον λόγο που χώρισαν. Ξέρω ότι η Μαρία δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για κάτι. Μίλησα μαζί της, κατάλαβα και έμαθα πολλά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d199xf0j0zvl)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν αξίζει, όταν ένας άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι μιλάει συνέχεια για σένα και επειδή μπήκε για σένα και επειδή και τα χρήματα που θα έβγαζε, ήθελε να τα χρησιμοποιήσει για μια επιχείρηση με τον Άρη, νομίζω ότι είναι πολύ λάθος όλη αυτή η κίνηση. Εγώ γύρισα σπίτι και βρήκα κολώνα τον Χρήστο [σ.σ. Δάντη] δίπλα μου. Με στήριξε και τις 3 χρονιές. Η Μαρία γύρισε και δεν βρήκε τον άνθρωπό της, έτσι όπως τον άφησε. Δεν ξέρω τι βρήκε. Όλο αυτό δεν μου ταιριάζει, για αυτό και τον έκανα unfollow».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης χαϊδεύει σκυλάκι, κάνει χειραψία, σκουπίζεται και... ξαναβρίζει το Πρώτο Θέμα - Νέα ανάρτηση στα social media

«Τον σκότωσα γιατί βίασε τη σύντροφό μου» - Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για την εν ψυχρώ δολοφονία στη Σταυρούπολη


Δύο αδέρφια από το ΜΙΤ «έσπασαν τον κώδικα» του Ethereum και έκλεψαν crypto $25 εκατ. μέσα σε δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης