Καρεμπέ για τον τελικό του Ολυμπιακού: Ελπίζω να κερδίσουμε το Conference League

Καρεμπέ για τον τελικό του Ολυμπιακού: Ελπίζω να κερδίσουμε το Conference League

O Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Marca 

karempe
Για τον τελικό της 29ης Μαϊου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Φιορεντίνα αλλά και για την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει το 15ο Champions League μίλησε στη Marca ο Κριστιάν Καρεμπέ. 

Ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού και παλιός παίκτης της ομάδας του Πειραιά αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αναφορά στον Παναθηναϊκό του Πούσκας και δήλωσε ότι ελπίζει τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι μερένγκες να κατακτήσουν τους ευρωπαϊκούς τίτλους. 


Οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό: «Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα, έτσι δεν είναι; Δύο στα δύο. Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα. Ηταν το ’71 με προπονητή τον Πούσκας και με τον Παναθηναϊκό, που έφτασε τελικό. Τώρα είναι η σειρά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά με τον Μεντιλίμπαρ».

Για την επιρροή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είχαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια ομάδα με τον Μεντιλίμπαρ. Είναι όλα πολύ ισπανικά, με τον Κορδόν, με τον Χοσέ Ιγνάθιο, με πολλή δουλειά, με περισσότερους Ισπανούς προπονητές. Ολα ξεκίνησαν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Με τον Μεντιλίμπαρ όλα δουλεύουν και ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό που έχουμε».

Για τον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης: «Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη και προετοιμασμένη να κερδίσει αυτόν τον τελικό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, απλά να κερδίσουμε. Ρεάλ Μαδρίτης, το λευκό σπίτι πάντα κερδίζει. Ας πάμε για το 15ο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης