Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στις Κάννες για το 77ο κινηματογραφικό φεστιβάλ που διεξάγεται από τις 14 μέχρι και τις 25 Μαΐου.
Το μοντέλο έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Megalopolis», μαγνητίζοντας τα φλας των φωτογράφων.
Για το κινηματογραφικό φεστιβάλ, το μοντέλο επέλεξε μια αποκαλυπτική δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη και πόζαρε στους φωτογράφους με μία εξώπλατη μαύρη τουαλέτα, με σκισίματα στο πλάι αλλά και στο ντεκολτέ του φορέματος. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μεγάλα λαμπερά σκουλαρίκια.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή