Αναφορικά με όσα είπε στην εκπομπή «Alpha Τώρα», η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που γράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και σκηνοθετεί ο Νίκος Κρητικός, τόνισε: «Παίζουν σπουδαίοι συνάδελφοι όπως βλέπετε και στο trailer το οποίο έχει ήδη γίνει viral».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Πρόκειται για μία συγκλονιστική σειρά με φοβερές ανατροπές, μιλά για τα προξενιά και τους ανθρώπους τότε. Είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού στον Τύρναβο, μια φοβερή ιστορία».
Στο «Προξενιό της Ιουλίας» η Ελισάβετ Μουτάφη υποδύεται τη Στάσα, μια γυναίκα που παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη με προξενιό που της έκανε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει. Ο Σκούταρης ήταν ένας καλός άνθρωπος που, όμως, εκείνη δεν αγάπησε ποτέ.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς