Oι βέρες τουΤόλη Βοσκόπουλουαπό τον πρώτο του γάμο με τη Στέλλα Στρατηγού, το 1961 βγαίνουν σε πλειστηριασμό.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις βέρες έχει στην κατοχή του ο Γιώργος Τσαγκαράκης, στο γραφείο πλειστηριασμών που διατηρεί.
Κατά τα λεγόμενά του, οι βέρες από τον πρώτο γάμο του αείμνηστου καλλιτέχνη βρέθηκαν στα χέρια του, από συγγενικό πρόσωπο της Στέλλας Στρατηγού.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqes8by8zepl)
Ανέφερε μάλιστα, πως τα δαχτυλίδια είναι φτιαγμένα από χρυσό 18 καρατίων, πάνω έχουν χαραγμένα τα αρχικά γράμματα του ζευγαριού, διακοσμημένα με διαμάντια, ενώ στο εσωτερικό τους αναφέρεται η χρονολογία του γάμου τους.
Τα χρήματα από τον πλειστηριασμό θα πάνε στην οικογένεια της Στέλλας Στρατηγού, η οποία και θα αποφασίσει το πώς θα τα αξιοποιήσει. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 2.500 ευρώ, ενώ ο Γιώργος Τσαγκαράκης εκτιμά πως θα ανέβει στα 7.500 ευρώ.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.