Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι δύο γάμοι, οι όρκοι αγάπης και το ξέφρενο πάρτι με Πανταζή και Φουρέιρα

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Οι δύο γάμοι, οι όρκοι αγάπης και το ξέφρενο πάρτι με Πανταζή και Φουρέιρα

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από τρία χρόνια σχέσης σε μία εντυπωσιακή τελετή στα Χανιά της Κρήτης - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε

konnie_metaxa_kapotsis_gamos_art
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Χανιά της Κρήτης.

Το αγαπημένο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, ενώπιων 200 καλεσμένων και... έξι κουμπάρων!


Ανάμεσα στους φίλους τους που ταξίδεψαν στην Κρήτη για να τους ευχηθούν στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους ήταν η Έλενα Γαλύφα, η Ελένη Φουρέιρα κι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Γάμος

Ο Μάριος Καπότσης ντύθηκε γαμπρός έχοντας στο πλευρό του τον Λευτέρη Πανταζή και μαζί τραγούδησαν κρητικές μαντινάδες. Φτάνοντας στην εκκλησία, η αγωνία στο βλέμμα του πολίστα ήταν ολοφάνερη, όση ώρα περίμενε την αγαπημένη του.

Στέλιος Βαμβακάς
Κλείσιμο

Γάμος

Μετά τον θρησκευτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε, ακολούθησε κι ένας δεύτερος γάμος, εμπνευσμένος από... αμερικανική ταινία. Στην παραλία στο Λιοκάλυβο, στήθηκε μια «εξέδρα» γεμάτη λουλούδια πάνω στην άμμο κι εκεί, το ζευγάρι αντάλλαξε για δεύτερη φορά όρκους αγάπης.

Στιγμιότυπα απο τον γάμο

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε σήμερα όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου και θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ» είπε ο Μάριος Καπότσης, με την Κόνι Μεταξά να παίρνει τον λόγο στη συνέχεια.

κονι_γαμος

Η γνωστή performer μιλώντας αγγλικά, δήλωσε πως αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της και ευχαρίστησε τους φίλους τους που ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη από όλα τα μέρη του κόσμου. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα παντρευτεί, μέχρι που γνώρισε τον Μάριο Καπότση.

κονιμαριος
Όταν τελείωσαν τα μυστήρια, το ζευγάρι κατευθύνθηκε με τους καλεσμένους του στο beach bar, όπου είχε διοργανωθεί η εκδήλωση. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο υπό τους ήχους των «Red Hot Chilly Peppers» και αμέσως, ξεκίνησαν τον χορό.


Και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία, ενώ τα πυροτεχνήματα στον ουρανό που δεν σταματούσαν, δημιούργησαν ένα ονειρεμένο σκηνικό.

Γαμήλιο πάρτι Κόνι Μεταξά Μάριου Καποτση



Ο Λευτέρης Πανταζής όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ξεσήκωσε το πλήθος.



Ειδήσεις σήμερα:

Τοπικές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Πότε αναμένεται βελτίωση

Ξεκινούν επίσημα τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το κοινό της - Με Έλλη Κοκκίνου «έκλεισε» το Chart Show
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης