Ο Μάικλ Μ. Τζόρνταν χώρισε με την 25χρονη influencer, Χάρβεϊ

Ο Μάικλ Μ. Τζόρνταν χώρισε με την 25χρονη influencer, Χάρβεϊ

«Είναι απαρηγόρητοι, αγαπιούνται ακόμη», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού - Η σόλο εμφάνιση της Χάρβεϊ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών ήταν αυτό που πυροδότησε τις φήμες, ότι οι δυο τους έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους

Michael_B__Jordan
Παρελθόν αποτελεί πλέον η σχέση του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν με τη Λόρι Χάρβεϊ. Ο Αμερικανός ηθοποιός η 25χρονη influencer, τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το  People και συγκεκριμένα, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

«Ο Μάικλ και η Λόρι είναι και οι δύο εντελώς απαρηγόρητοι. Ακόμα αγαπούν ο ένας τον άλλον. Ο Μάικλ ωρίμασε πολύ κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και ήταν έτοιμος να δεσμευτεί μακροπρόθεσμα. Ανοίχθηκε συναισθηματικά σε μια ρομαντική σχέση για πρώτη φορά. Πέρασαν υπέροχες στιγμές μαζί», ανέφερε άνθρωπος που γνώριζε καλά το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Η κοινή του εμφάνιση στο Vanity Fair Oscar Party 2022 στο Beverly Hills, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου, το ήταν και το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί.  Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό ότι το 25χρονο μοντέλο παρακολούθησε το Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο μήνα, χωρίς τη συνοδεία του Τζόρνταν, αλλά και κανενός άλλου αφού έκανε μία σόλο εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Αυτή η εμφάνιση στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν να κυκλοφορούν οι φήμες για τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους.

25710333


Σύμφωνα μάλιστα με ξένα δημοσιεύματα, οι φήμες αυτές άρχισαν να επιβεβαιώνονται τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την επιστροφή της Χάρβεϊ από τη Γαλλία.  

Υπενθυμίζεται, ότι το πρώην πλέον ζευγάρι, γιόρτασε την επέτειο ενός χρόνου σχέσης τον περασμένο Νοέμβριο, αρκετούς μήνες αφότου ο Αμερικανός σταρ γνωστοποίησε τη σχέση τους στο Instagram.




Ειδήσεις σήμερα

Φρικτό έγκλημα στην Αίγινα: Σκότωσε τη μητέρα του και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει

Βρετανία: Χάος για τους ταξιδιώτες με ακυρώσεις πτήσεων - Οικογένεια έφτασε με 32 ώρες καθυστέρηση στην Κρήτη

Οι λόγοι που ο Τζόνι Ντεπ αγαπήθηκε όσο λίγοι αστέρες του Χόλιγουντ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης