Βίντεο: Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φιλιούνται πάνω στο αυτοκίνητο

Βίντεο: Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ φιλιούνται πάνω στο αυτοκίνητο

Ο ηθοποιός φαίνεται λίγο εκνευρισμένος στο βίντεο, ωστόσο η σταρ κατάφερε να τον «μαλακώσει»

lopez
Πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε κι επισήμως η πρόταση γάμου του Μπεν Άφλεκ στην Τζένιφερ Λόπεζ, συνεπώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, περισσότερο από ποτέ.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ, βλέπουμε τον Μπεν Άφλεκ να βγαίνει από το αυτοκίνητό του... ολίγον εκνευρισμένος, ωστόσο η αγαπημένη του σπεύδει για να τον φιλήσει, φροντίζοντας παράλληλα να τον χαλαρώσει με το άγγιγμά της.

Δείτε το βίντεο:
Αναφορικά με την πρόταση γάμου, η Λόπεζ αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων που ανέβασε στα social media και έχει τίτλο «Σπουδαία ανακοίνωση».

Λάμποντας από ευτυχία η JLO κοιτάζει την κάμερα δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ», και πρόσθεσε:

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερο σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα;» είπε αρχικά μιλώντας στους θαυμαστές της. «Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης (εννοεί κάνοντας το αφρόλουτρό της), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου σε τάξη ότι αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη με εκείνον να μου λέει: “Είναι αυτό ναι;”. Είπα ναι, φυσικά αυτό είναι ναι».


«Χαμογελούσα πλατιά και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ... απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο, όπου δύο άνθρωποι υποσχέθηκαν να είναι για πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον». «Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», κατέληξε η Λόπεζ.

Ειδήσεις σήμερα

«Έλα στη φυλακή να με ρωτήσεις αν σκότωσα τα παιδιά μας» - Το μήνυμα της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

Αυξήθηκαν κατά 24,68% οι θάνατοι στη Ελλάδα τις πρώτες εννέα εβδομάδες του 2022

Μετά το Πάσχα χαλαρώνουν τα μέτρα, λέει ο Πλεύρης - Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης