Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχτεί παρενόχληση, αλλά το αντιμετώπισα επιτόπου κι έχασα τη δουλειά μου»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχτεί παρενόχληση, αλλά το αντιμετώπισα επιτόπου κι έχασα τη δουλειά μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει, την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και το θρυλικό «Ρετιρέ»

paylos
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν, το θρυλικό Ρετιρέ, αλλά και τις αμοιβές που έχει λάβει στο θέατρο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αρχικά, αναφέρθηκε στον πατέρα του, αλλά και στο πώς αντιμετώπισε την επιθυμία του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ο πατέρας μου δεν το πήρε με καλό μάτι το ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε, υπήρχε η άποψη πως η υποκριτική δεν είναι μία κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχτηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, μόνο όταν με είδε στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq7tsdrlmax)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως φυσικά, υπάρχουν πολλοί υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί, όμως όσοι δεν είναι άξιοι, φαίνονται αμέσως, και δεν έχουν μεγάλη πορεία στον χώρο.

«Αν κάποιος δεν είναι άξιος, δεν θα παραμείνει στον χώρο μας. Υπάρχουν βέβαια, κι οι υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ταλέντο κανείς για να μην πάει σε σχολή υποκριτικής. Δεν νομίζω όμως, ότι συμβαίνει συχνά», δήλωσε.

Όσο για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί, είπε: «Έχω δεχτεί παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Το αντιμετώπισα επί τόπου, έχασα και τη δουλειά μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciq88tkhnbdl)

Κλείσιμο
Για το θρυλικό Ρετιρέ, όπου πρωταγωνιστούσε, ο ηθοποιός ανέφερε: «Μου άρεσε που είχαμε φτάσει να είμαστε κι αφίσες σε δωμάτια. Έξω στον δρόμο, με φώναζαν Ιάσονα. Εγώ προσωπικά, δεν βλέπω καν επαναλήψεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, καθώς δεν τον απασχολεί το θέμα της ηλικίας, ενώ μίλησε επίσης, και για τις αμοιβές στο θέατρο, οι οποίες ανέκαθεν ήταν πολύ χαμηλές, όπως είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης