Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Νόσησα με κορωνοϊό και κόλλησα όλη μου την οικογένεια, έπαθα ένα σοκ»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Νόσησα με κορωνοϊό και κόλλησα όλη μου την οικογένεια, έπαθα ένα σοκ»

Το πρώην μοντέλο μίλησε για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που εμφάνισε 

xristiana
Για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπώρησαν μίλησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με τον κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε, αυτό που την άγχωσε περισσότερο δεν ήταν το γεγονός ότι νόσησε η ίδια, αλλά το ότι μετέδωσε τον ιό σε όλη της την οικογένεια.

«Το μεγαλύτερο θέμα που είχα ήταν η αγωνία που πέρασα, όταν έμαθα ότι κόλλησα όλη μου την οικογένεια. Όταν βγήκα εγώ θετική, τη Δευτέρα 6 του μήνα, έπαθα το αρχικό σοκ. Μετά ήμουν ψύχραιμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgjxa5vkis81-st)
Κλείσιμο


Στη συνέχεια εξήγησε πώς ανακάλυψε ότι είχε νοσήσει. «Τα συμπτώματά μου ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής που είχα πάει στο γήπεδο με τη μικρούλα μας για να τη δω. Εκείνο το απόγευμα είχα τον πρώτο βήχα και λίγα δέκατα. Θεώρησα όμως, ότι θα έφταιγε που ήμουν στη βροχή λίγες ώρες πριν. Σε καμία περίπτωση δε μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι κορωνοϊός. Ήμουν πολύ προσεκτική, την Κυριακή το βράδυ κοιμήθηκα σε άλλο δωμάτιο, είχα αφήσει τα παιδιά στη μητέρα μου. Τη γλιτώσαμε φθηνά, γιατί γιατί στις 6 του μήνα είχα το εορταστικό στον Alpha της Κύπρου με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Παρότι είχα τα πρώτα συμπτώματα, την Κυριακή βγήκα αρνητική σε ένα pcr. Δευτέρα πρωί είπα θα πάω να κάνω ακόμα ένα, γιατί σκεφτόμουν ότι θα έρθω σε επαφή με 40 ανθρώπους. Είχα πολύ μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Πήγα και έκανα pcr, βγήκε θετικό. Εκεί έπαθα το μεγάλο σοκ», δήλωσε.

Μάλιστα, τόνισε τη σημασία της ατομικής ευθύνης και εξήγησε πως ακόμα κι αν δεν προσέχουμε για εμάς, πρέπει να το κάνουμε για τους γύρω μας.

«Μου έχει αφήσει έναν βήχα και μια ελαφριά λοίμωξη που θα ξεπεραστεί με την αγωγή που μου έχει δώσει ο γιατρός μου. Είναι μεγάλη η διασπορά. Η προσωπική ευθύνη του καθενός από εμάς έχει τεράστια σημασία. Πρέπει εκτός από εμάς, να προσέχουμε και τους άλλους. Κάνουμε pcr κάθε δυο μέρες. Μόνο το μωρό δεν κόλλησε», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης