Σπύρος Μπιμπίλας: «Το θέατρο έχει γίνει τουρλουμπούκι, κανείς δεν σέβεται, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το θέατρο έχει γίνει τουρλουμπούκι, κανείς δεν σέβεται, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του θεάτρου, αλλά και την απόφαση δύο ηθοποιών να αποχωρήσουν από τις παραστάσεις που παίζουν για να συμμετάσχουν στο Survivor μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Spyros_Mpimpilas
Μετά τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την απόφαση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιάννη Χατζηγεωργίου να αποχωρήσουν από το θέατρο για να συμμετάσχουν στο Survivor, ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε ξανά σχετικά.

Αν και στις πρώτες του δηλώσεις, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε φανεί αρκετά ενοχλημένος από την απόφαση των δύο ηθοποιών, αυτή τη φορά μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε τη θέση του, αναφέροντας πως απλά τον στεναχωρεί ιδιαίτερα όλο αυτό που συμβαίνει στον χώρο του θεάτρου.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να πάει όπου θέλει. Είναι δύο εκπληκτικά παιδιά και είναι και οι δύο πολύ φίλοι μου. Η Μυριέλλα Κουρεντή έκανε μια ανάρτηση στα social και έγραψα κι εγώ ότι αγαπιόμαστε πάρα πολύ, όπως και με τον Γιάννη, όμως το θέατρο έχει γίνει τουρλουμπούκι, κανείς δεν σέβεται. Ηθοποιοί αποχωρούν για όποιο λόγο θέλουν. Μία ο Σερβετάλης που δεν ήθελε τον διαχωρισμό, αλλά πήγε στο Άγιο Όρος που διαχωρίζει ανθρώπους, άλλος έφυγε για να πάει στο Survivor, άλλος κατεβάζει παράσταση, επειδή αρρώστησαν οι ηθοποιοί. Ζούμε σε μια συνθήκη περίεργη που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχουν διέξοδοι για να βγάλουν χρήματα, ειδικά οι νέοι και αναγκάζονται να πάνε σε reality που μπορεί να μην ήθελαν να πάνε», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgan88nxg9ux-st)


Στη συνέχεια, περιέγραψε το πώς αντέδρασε, όταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου του ανακοίνωσε την αποχώρησή του: «Όταν ήρθε και μας το είπε, νόμιζα ότι μας κάνει πλάκα. Τον αγαπώ υπερβολικά. Του είπα ότι εγώ στη θέση του δεν θα πήγαινα, όμως μου εξήγησε. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να βγάλουν χρήματα και να ξαναμπούν στη δημοσιότητα διαμέσου της ανορθόδοξης οδού. Είχε ενημερώσει τον σκηνοθέτη, εμένα με ενημέρωσε που έκανα τσάμπα πρόβες; Έπρεπε να το γνωρίζουμε όλοι για να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Αφού έχει ανάγκη τα χρήματα και τη δημοσιότητα να πάει με την ευχή μου, αλλά αν γνώριζα ότι ενδεχομένως θα έφευγε, θα έλεγα στην παραγωγή να βρουν έναν άλλο ηθοποιό που δεν θα έφευγε. Είχε ενημερώσει τον σκηνοθέτη πριν από δύο μήνες ότι είναι πιθανό να φύγει στις 10 Ιανουαρίου».





Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Με άκαπνους, πάρτι και προσωπολατρεία, αλλά χωρίς ντιμπέιτ η άγρια μάχη Ανδρουλάκη – Παπανδρέου

Προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να «μπλοκάρουν» την εντολή του Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Τσεχία θα στείλει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης