Τάσος Κωστής: «Με την σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο»

Τάσος Κωστής: «Με την σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο»

Ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας, που πέρασε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του - «Συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και το κάναμε και ήταν ευχάριστο»

τασος_κωστης
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Κωστής και φυσικά, αναφέρθηκε στην δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός και η επί 43 χρόνια σύζυγός του, Μαριάννα διαγνώστηκαν και οι δύο με την ίδια ασθένεια. Στην συνέντευξή του λοιπόν, στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε για την περιπέτειά τους.

«Με την σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο. Προηγήθηκα εγώ και μετά η σύζυγός μου. Όμως, συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και το κάναμε και ήταν ευχάριστο», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cesyrcxforvt-st)


«Η ομορφιά της ζωή είναι η γυναίκα μου. Η σύζυγός μου τα έχει όλα. Είναι σύντροφός μου, αδερφή μου, γκόμενα, όλα. Είναι το κορίτσι μου, έτσι την αποκαλώ ακόμα», πρόσθεσε για την αγαπημένη του Μαριάννα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε για την φετινή σεζόν. «Μου έχουν κάνει και πρόταση για ριάλιτι. Φέτος, μου είπαν να πάω να χορέψω και αρνήθηκα, τι να πάω να κάνω; Μεγαλώσαμε. Ούτε να τραγουδήσω θα πήγαινα, δεν τολμάω. Τα ριάλιτι δεν μου αρέσουν, είναι μια κλειδαρότρυπα», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα

Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης