Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνει ηΚατερίνα Μουτσάτσουκαι μάλιστα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να βαφτίσει τον ενός έτους γιο της.
Η διάσημη ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στις ΗΠΑ με τον σύζυγό της και παραγωγό, Τσαρλς Κόμο και τους δύο γιους τους. Το ζευγάρι όμως, αποφάσισε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα της ηθοποιού και συγκεκριμένα στην Αίγινα.
Εκεί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και την βάφτιση του μικρού τους γιου, ενώ το παρόν έδωσαν τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι της οικογένειας.
Η Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε γνωστή την είδηση στο Instagram, αφού ανάρτησε δύο φωτογραφίες από την ώρα του μυστηρίου.
Στην λεζάντα έγραψε:«Σήμερα γιορτάζουμε – και ζούμε. Αύριο ποιος ξέρει. (Οι ετικέτες είναι μερικοί από τους ανθρώπους των οποίων η παρουσία κατέστησε δυνατή αυτή τη στιγμή)».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.