Νικολέττα Βλαβιανού για τη σεξουαλική παρενόχληση: Συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά
Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το δικό της περιστατικό σεξουλικής παρενόχλησης
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Νικολέττα Βλαβιανούκαι μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη της θεατρική δουλειά στην οποία και δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση την οποία και κλήθηκε στη νεαρή της ηλικία να διαχειριστεί.
«Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, που είχα μια πρόταση αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική παρενόχληση. Απλά είπα «γεια» και άνοιξε μια άλλη πόρτα».
«Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει αυτό το η εξουσία. Η κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία. Μην ξεχνάμε, δε, ότι στα δικά μας επαγγέλματα που είναι προβεβλημένα δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι γιατί θέλουν να κάνουν αυτή την καριέρα. Θέλουν να προβληθούν. Την εικόνα αγαπούν πιο πολύ και πάνω σε αυτήν δεν έχουν πάντα το υπόβαθρο της κουλτούρας».
Παράλληλα, η Νικολέττα Βλαβιανού που πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μίλησε για την απομάκρυνση του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.