Η Γιούλη Ηλιοπούλου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς και για τις παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί στην καριέρα της όταν ήταν νεότερη.
Σχολιάζοντας τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού, η ηθοποιός σημείωσε πως η δική τους συνεργασία δεν είχε αφήσει κανένα τέτοιο αρνητικό δείγμα. «Τότε που γνώρισα τον Φιλιππίδη ήταν ένας άνθρωπος, με τον οποίο συνεργαστήκαμε πολύ καλά, χωρίς να έχω κανένα τέτοιο δείγμα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d68tox76cdlt)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσωπικές της εμπειρίες παρενόχλησης, οι οποίες την επηρέασαν επαγγελματικά. Όπως εξομολογήθηκε: «Όταν ήμουν πιτσιρίκα, είχα δεχτεί πολλές φορές παρενοχλήσεις. Όχι σε βαθμό απόπειρας βιασμού, αλλά είχα δεχτεί έντονη παρενόχληση και μάλιστα είχα χάσει και ρόλους». Ειδήσεις σήμερα:
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.