Έλον Μασκ: Ο CEO της Tesla ουδέποτε παραδέχθηκε ότι έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών

Έλον Μασκ: Ο CEO της Tesla ουδέποτε παραδέχθηκε ότι έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών

Ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον πλανήτη είχε πρόβλημα τριχόπτωσης από νεαρή ηλικία

musk_ar
Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπουν στον πλανήτη και να γνώρισε δόξα και τιμές σε νεαρή ηλικία, όμως για το πρόβλημα της απώλειας των μαλλιών που αντιμετώπισε από τα 20, δεν έχει πει κουβέντα!

Προτού γίνει CEO της Τesla, ο Έλον Μασκ πέρασε το κατώφλι του πλαστικού χειρουργού για να «γεμίσει» το πάνω μέρος στο μέτωπό του που άρχισε να μεγαλώνει επικίνδυνα όταν τα μαλλιά του άρχισαν να αραιώνουν. 

Ο φιλόδοξος Έλον Μασκ δεν δίστασε να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών προκειμένου να έχει αψεγάδιαστο λουκ, όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ. 

Ο Έλον Μασκ πριν από την μεταμόσχευση μαλλιών και μετά 
10_w_993_q_high_c_0_bild
Κλείσιμο



Oι φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει τα γερμανικά ΜΜΕ δείχνουν την διαφορά στην κόμη του.
Ο 49χρονος σήμερα δισεκατομμυριούχος είχε πρόβλημα τριχόπτωσης σε νεαρή ηλικία, όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το 2000 και έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

To αφεντικό της Tesla απέφυγε να μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημά του, το οποίο έχουν εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως.

Στην ηλικία των 17 ετών, ο Μασκ μετακόμισε στον Καναδά για να σπουδάσει φυσική και οικονομικά, προτού μετακομίσει στις ΗΠΑ το 1992 για να συνεχίσει τις σπουδές του.
Παράτησε το διδακτορικό του μόλις δύο ημέρες αφότου το ξεκίνησε και στη συνέχεια ίδρυσε το Zip2, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εφημερίδων. Πούλησε την εταιρεία και συνέχισε με αυτό που αργότερα έγινε το PayPal.
 Στα μέσα της δεκαετίας του '90, όταν έγινε για πρώτη φορά διάσημος για την επιχειρηματική του επιτυχία με το Paypal, άρχισε να χάνει τα μαλλιά του. 

Αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα τριχόπτωσης ήταν κυρίως στην κορυφή του κεφαλιού του, αν δει κανείς πιο προσεκτικά θα παρατηρήσει ότι έχανε τα μαλλιά και στο πλάι.  

Όπως και πολλοί επιχειρηματίες στη Silicon Valley απέκρυψαν το πρόβλημά τους, έτσι και ο Μασκ ουδέποτε μίλησε για το πρόβλημα τριχόπτωσης και τις τεχνικές αποκατάστασης της φαλάκρας.

Ειδήσεις σήμερα

Στέφανος Χίος: Ο δράστης της επίθεσης ήθελε να τον σκοτώσει


Πρέβεζα: Πέθανε η 83χρονη που φέρεται να είχε κακοποιηθεί από 40χρονο Πακιστανό

Δείτε σε ποιες περιοχές της Αθήνας υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης