Megan Fox: Φυσικά και το παιδί είναι του Brian!

Megan Fox: Φυσικά και το παιδί είναι του Brian!

«Δεν σταμάτησαν ποτέ να αγαπιούνται και δεν θα πάψουν ποτέ να είναι αφοσιωμένοι γονείς και πάντα στο πλευρό των παιδιών τους», λέει πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι

Megan Fox: Φυσικά και το παιδί είναι του Brian!
Η Megan Fox έλυσε τη σιωπή της για την φουσκωμένη της κοιλίτσα και επιβεβαίωσε το αυτονόητο. «Φυσικά και το παιδί είναι του Brian». Το διαζύγιο μπορεί να περιμένει ή μάλλον να μην βγει ποτέ καθώς η Megan Fox και o Brian Austin Green περιμένουν με μεγάλη χαρά το τρίτο τους παιδί. 



Πηγή που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι είπε: «Το διαζύγιο μπορεί να περιμένει. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν στα σχέδιά τους αλλά μόλις το έμαθαν είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Η ίδια πηγή που μίλησε στο περιοδικό People είπε επίσης: «Φυσικά και το παιδί είναι του Brian. Δεν σταμάτησαν ποτέ να αγαπιούνται και δεν θα πάψουν ποτέ να είναι αφοσιωμένοι γονείς και πάντα στο πλευρό των παιδιών τους».

Κλείσιμο


Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Fox που μίλησε στο Ε! είπε: «Δεν έχει προγραμματιστεί καμία ακρόαση στο μέλλον. Το διαζύγιο είναι σε εκκρεμότητα και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης