Megan Fox: Τίνος είναι το τρίτο παιδί;

Megan Fox: Τίνος είναι το τρίτο παιδί;

Οι φήμες λένε ότι η ηθοποιός και ο σύζυγός της Brian Austin Green είναι ξανά μαζί και περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Θα δείξει...

Megan Fox: Τίνος είναι το τρίτο παιδί;
Το βήχα, τον έρωτα και την κοιλιά δεν μπορείς να τα κρύψεις. Κάτι τέτοιο ισχύει και για την Megan Fox - η οποία αν και δεν το έχει ανακοινώσει- είναι έγκυος. Η ηθοποιός και μοντέλο χθες βράδυ εμφανίστηκε με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα σε εκδήλωση στο CinemaCon στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το UsWeeklyη 29χρονη περιμένει το τρίτο της παιδί. Το θέμα που προκύπτει όμως είναι τίνος είναι το παιδί καθώς η Meg και ο σύζυγός της Brian Austin Green τον περασμένο Αύγουστο -και μετά από πέντε χρόνια γάμου- είχαν ανακοινώσει ότι χωρίζουν. Πάντως διαζύγιο δεν έχει βγει γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να έχουν ξανασμίξει. 



Στα μέσα Μαρτίου η Megan και ο Brian είχαν βγει για φαγητό χωρίς τα παιδιά τους σε εστιατόριο του Λος Αντζελες. Εδειχναν ιδιαίτερα φιλικοί και διαχυτικοί μεταξύ τους και κανείς δεν φαίνεται να παρατήρησε ότι η ηθοποιός μπορεί να είναι έγκυος. Το ζευγάρι που έχει 13 χρόνια διαφορά είναι μαζί 11 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο γιους τον Noah και τον Bodhi. Ο Brian έχει ακόμα ένα γιο τον 13χρονο Kassius από προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Vanessa Marcil. 

Σύμφωνα με το  UsWeekly το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει έξι μήνες πριν το ανακοινώσει: «Το αποφάσισαν εδώ και καιρό. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Η ένταση είχε ξεκινήσει γιατί η Meg έδινε προτεραιότητα στην καριέρα της. Μάλωναν για την καριέρα. Της είχε γίνει εμμονή να παίρνει ρόλους. Ο Brian της ζητούσε να περνάει χρόνο με τα παιδιά τους. Η Megan είναι ανεξάρτητη και δεν μπορεί να κάθεται».
Κλείσιμο



Αλλη πηγή αναφέρει ότι η αιτία του χωρισμού ήταν η διαμάχη που είχε ξεσπάσει σχετικά με την ανακαίνιση της πολυτελούς τους κατοικίας. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αν και χωρισμένοι η Megan ήταν πάντα στο πλευρό του συζύγου της. Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ο Brian είχε υποστεί βλάβη καθώς το ατύχημα του άφησε μια σπάνια ασθένεια που λέγεται Vertigo. O ηθοποιός από τότε υποφέρει από ζαλάδες και δυνατούς πονοκεφάλους. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορεί πλέον να εργάζεται γιατί θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του. Η Megan ήταν αυτή που τον βοηθούσε και μάλιστα του έδινε και διατροφή.



Σε συνέντευξή της το 2014 στο Men's Health η Megan είχε μιλήσει για το γάμο της: «Δεν μπορείς πάντα να ζεις μέσα στη χαρά και να πιστεύεις ότι όλα γύρω σου είναι τέλεια. Υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και μόνος σου κάποια πράγματα. Η επικοινωνία δεν είναι πάντα εφικτή. Οι καβγάδες σε ένα γάμο είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και μέσα από το διάλογο να βρίσκουμε άκρη. Ο Brian είναι η αδερφή ψυχή μου. Το πιστεύω αυτό. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν αλλάζει. Αυτό με βοηθάει να προσπερνάω κάποια πράγματα και να δίνω σημασία σε ότι είναι σημαντικό. Πάντα κοιτάζω το τέλος του παιχνιδιού».

Τώρα αν είναι μαζί ή όχι το μέλλον θα δείξει. Οπως επίσης θα μάθουμε αν το παιδί είναι δικό του!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης