Ποιος να το περίμενε ότι το μικρό και γλυκό αγόρι που έπαιζε τον Harry Potter με το κοντό μαλλάκι, μετά από μερικά χρόνια αν το έβλεπε κανείς από πίσω μπορεί και να το μπέρδευε με την συμπρωταγωνίστριά του, Hermione.
Και όμως, η Emma Watson δεν ήταν καν παρούσα το βράδυ της αποκάλυψης της νέας κουπ του, Daniel Radcliffe.
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με εξτένσιον στα μαλλιά και ξάφνιασε τους θαυμαστές του, στην παρουσίαση της νέας του ταινίας, Kill Your Darlings.
Ο 24χρονος ηθοποιός παρουσίασε το Σάββατο την ταινία του στο Cineworld Haymarket του Λονδίνου, αλλά και το νέο του look. Τι και αν τα εξτένσιον είναι συνήθη στις γυναίκες, ο Daniel δεν δίστασε να φορέσει για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία θα παίξει, Frankenstein.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.