Η Έιμι Σούμερ αποκάλυψε την αντίδραση του Ντι Κάπριο για το αστείο που έκανε στα Όσκαρ

Η Έιμι Σούμερ αποκάλυψε την αντίδραση του Ντι Κάπριο για το αστείο που έκανε στα Όσκαρ

Η κωμικός αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο στην τάση του ηθοποιού να βγαίνει με πολύ μικρότερές του και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, του το είχε πει από πριν

schumer
Η Έιμι Σούμερ αποκάλυψε την αντίδραση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο αστείο που είπε στα βραβεία Όσκαρ τον περασμένο μήνα για τις αρκετά νεότερες συντρόφους του.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της την Πέμπτη, στο «The Howard Stern Show», η μία από τις παρουσιάστριες της βραδιάς των Όσκαρ, εξήγησε ότι είχε πάρει την άδεια του 47χρονου σταρ από πριν, για το αστείο.

Ο Ντι Κάπριο «Είπε, “προχώρα το”», σύμφωνα με την Σούμερ.
Το αστείο που έκανε η κωμικός στα Βραβεία Όσκαρ 2022 τον περασμένο μήνα αφορούσε τις μικρότερες συντρόφους του ηθοποιού.

Η ίδια επίσης αποκάλυψε επίσης ότι η 24χρονη φίλη μοντέλο του Λεονάρντο, Καμίλα Μαρόνε, δεν ενοχλήθηκε επίσης από το αστείο και τόνισε ότι: «Δεν τους ένοιαζε. Και η κοπέλα του, Κάμ, είναι στην πραγματικότητα η πιο ωραία σκ… που θα συναντήσεις ποτέ».

Κλείσιμο


Κατά τη διάρκεια των Όσκαρ, η Νεοϋορκέζα κωμικός αστειεύτηκε για τον Ντι Κάπριο και συγκεκριμένα για την τάση του να έχει αρκετά μικρότερες από αυτόν συντρόφους.

«Έχει κάνει τόσα πολλά για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή και να αφήσει πίσω του έναν καθαρότερο, πιο πράσινο πλανήτη… για τις φίλες του. Γιατί αυτός είναι μεγαλύτερος και αυτές είναι μικρότερες. Εντάξει, καταλάβατε» είχε πει, προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όσους βρίσκονταν στην τελετή.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τα Όσκαρ, η Έιμι στοχοποιήθηκε, ότι έκλεψε το αστείο για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο από ένα σχόλιο, που είχε γίνει viral τον Δεκέμβριο του 2021 στο Twitter.

Amy Schumer drags Leonardo DiCaprio at Oscars 2022 for dating younger women | Page Six


Ειδήσεις σήμερα

«Έλα στη φυλακή να με ρωτήσεις αν σκότωσα τα παιδιά μας» - Το μήνυμα της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

Αυξήθηκαν κατά 24,68% οι θάνατοι στη Ελλάδα τις πρώτες εννέα εβδομάδες του 2022

Μετά το Πάσχα χαλαρώνουν τα μέτρα, λέει ο Πλεύρης - Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης