Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει πότε θα κάνει δεύτερο παιδί

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει πότε θα κάνει δεύτερο παιδί

Η βάφτιση του γιου της, η ζωή στην Ιταλία, η απιστία και άλλα πολλά...

Φαίη Σκορδά: Αποκαλύπτει πότε θα κάνει δεύτερο παιδί
Για τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς, τις σπουδές της στην Ιταλία, τον πρώτο ανεκπλήρωτο έρωτά της, τον Γιώργο Λιάγκα, τον μικρό Γιαννάκη αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού μίλησε η Φαίη Σκορδά στη Μαρία Σταματέρη για λογαριασμό της εκπομπής «Μίλα».

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς ανέφερε πως ο πρώτος της έρωτας ήταν ανεκπλήρωτος. «Παρόλο που ήμουν κοινωνική, ήμουν ντροπαλή σε ό,τι αφορά στα αγόρια. Ο πρώτος παιδικός μου έρωτας έμεινε ανεκπλήρωτος και μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα για σπουδές στην Ιταλία».

Όσο για τη ζωή της και τις σπουδές της στην Ιταλία, η Φαίη είπε: «Ήμουν προκατειλημμένη. Δεν μου άρεσαν οι Ιταλοί. Έκανα παρέα με Έλληνες αλλά είχα καταφέρει να έχω Ιταλούς φίλους και συγκατοικούσα με Ιταλίδες. Αυτό το πολύ "σον σον" που είχαν δεν μου άρεσε. Αυτό το βγαλμένο φρύδι που είχαν οι Ιταλοί δεν το μπορούσα. Είχα σκεφτεί να μείνω στην Ιταλία μέχρι που συνέβη κάτι το οποίο με έκανε να γυρίσω. Έχασα τον παππού μου και με το που μου το είπε η μαμά μου έφυγα και άφησα μέχρι και τις βαλίτσες εκεί. Είχα τελειώσει βέβαια, είχα πάρει το πτυχίο μου και απλά ήμουν σε ένα μεταβατικό στάδιο».

Τι αποκάλυψε, όμως, για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα; «Ο Γιώργος το είχε τελικά μέσα του να γίνει οικογενειάρχης... Αγαπώ το χιούμορ και την σπιρτάδα του και τώρα το πώς είναι με το παιδί... Στο θέμα της ζήλιας, μπορώ να πω ότι θα ζηλέψω αν δω κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά του και στο πώς είναι απέναντί μου».
 
Όσο για την απιστία και αν τη συγχωρούσε ποτέ, απάντησε: «Δε μου έχει συμβεί ποτέ. Υποθετικά, όχι, δε θα τη συγχωρούσα. Είμαι αρκετά ευαίσθητη και θα πληγωνόμουν πολύ αν γινόταν κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή, αλλά σίγουρα, ό,τι και να συμβεί, πάνω απ’ όλα είσαι γονιός».
Κλείσιμο

Για τη βάφτιση του μικρού Γιάννη, είπε: «Πρέπει να αρχίσουμε να το κανονίζουμε γιατί είναι ολόκληρη διαδικασία. Θα γίνει σίγουρα σε στενό κύκλο. Ο γάμος είναι διαφορετικός και είναι περισσότερο γιορτή, χαρά και πάρτι. Τη βάφτιση τη βλέπω πιο οικογενειακή και κλειστή».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, ανέφερε: «Άμεσα δεν το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε το δεύτερο άμα κοιμηθεί το πρώτο. Είναι ένα αγγελούδι αλλά δεν του αρέσει να κοιμάται πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης