Φαίη Σκορδά: «Χωρίζει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα;

Φαίη Σκορδά: «Χωρίζει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα;

Για τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της, την πρωινή ζώνη και αν θέλει να συνεχίσει να συνεχίσει και του χρόνου τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, μίλησε η παρουσιάστρια...

Φαίη Σκορδά: «Χωρίζει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα;
Για τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της, την πρωινή ζώνη και αν θέλει να συνεχίσει να συνεχίσει και του χρόνου τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Φαίη Σκορδά.

«Είναι μικρός ακόμη. Πιστεύω ότι του χρόνου θα καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα. Όμως, την ημέρα των γενεθλίων μου, μου είπαν μαζί με τον μπαμπά του χρόνια πολλά. Αν και συνήθως ξυπνάω γύρω στις 07:30, η μέρα που γιόρταζα ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, γύρω στις 05:30! Ο μικρός ήθελε να παίξουμε…», είπε η παρουσιάστρια του «Πρωινού mou» για τα πρώτα της γενέθλια με τον γιο της και στην ερώτηση αν ένα δεύτερο παιδί θα ήταν για εκείνη το καλύτερο δώρο, απάντησε: «Σαφώς και θα ήθελα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, τα αγαπάω, μακάρι να έρθει».

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θα συνεχίσει και του χρόνου μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ακόμη δεν το έχουμε συζητήσει επίσημα με το κανάλι. Από ανεπίσημες κουβέντες που έχουμε κάνει, για εμάς θα ήταν ιδανικά να είχαμε πλέον διαφορετική πορεία. Όμως, όπως όλοι ξέρουμε τελείωσαν οι εποχές που διαλέγαμε τι θα κάνουμε. Είναι πολυτέλεια πια να λες ότι θέλεις αυτό. Μπορεί να ακούγεται λίγο μίζερο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Και πρέπει να δούμε γενικότερα με τι ακριβώς θα ασχοληθούμε, γιατί πίσω μας έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο περιβάλλον, συγγενών, γονιών, συνεργατών, που δεν μας επιτρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Τουλάχιστον εγώ με πολλή σεμνότητα κοιτάζω το μέλλον και με αισιοδοξία. Μακάρι να έχουμε δουλειά όλοι».

Σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι δε θα υπάρχει πρωινή ζώνη του χρόνου, η Φαίη απάντησε: «Επειδή είμαι αισιόδοξη θέλω να πιστεύω και ελπίζω να υπάρχει πρωινή ζώνη, όπως και πολλές ζώνες γενικότερα και να γίνονται και όσο το δυνατόν περισσότερα ζωντανά προγράμματα, έτσι ώστε να υπάρχει δουλειά για πολύ κόσμο. Αν ακυρωθεί άλλη μια ζώνη, πόσοι ακόμα θα μείνουν χωρίς δουλειά; Σαφώς θα γίνουν μειωμένα του χρόνου αυτά, αλλά ελπίζω και νομίζω ότι θα το παλέψουμε».  

Μάλιστα η Φαίη κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου να περνά κρίση στον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Μακάρι να είναι ευτυχισμένη και όλα τα ζευγάρια να είναι ευτυχισμένα. Και να είναι καλά. Από εκεί και πέρα και για άλλα ζευγάρια, δεν είναι και κακό να περνάς μια δύσκολη περίοδο. Επειδή, δηλαδή, δουλεύεις στην τηλεόραση δεν πρέπει να είναι πάντα όλα τέλεια στο σπίτι σου… δεν πρέπει να στενοχωριέται. Αυτό γράφτηκε, θα ξεχαστεί κάποια στιγμή. Είναι μια χαρά κι έχει έναν κούκλο γιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης