Φαίη Σκορδά: Θέλω και δεύτερο και τρίτο μωρό

Φαίη Σκορδά: Θέλω και δεύτερο και τρίτο μωρό

Μπορεί όταν γέννησε να έλεγε: «δεν το ξαναπερνάω αυτό», τώρα όμως, σχεδόν επτά μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Φαίη Σκορδά όχι μόνο θέλει και δεύτερο μωρό, αλλά και τρίτο...

Φαίη Σκορδά: Θέλω και δεύτερο και τρίτο μωρό
Μπορεί όταν γέννησε να έλεγε: «δεν το ξαναπερνάω αυτό», τώρα όμως, σχεδόν επτά μήνες μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Φαίη Σκορδά όχι μόνο θέλει και δεύτερο μωρό, αλλά και τρίτο, αφού όπως λέει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People»: «Άλλωστε, γι’ αυτό παντρευτήκαμε με τον Γιώργο, για να κάνουμε οικογένεια».

«Θα ήθελα πολύ να είναι κοριτσάκι, αλλά και αγοράκι να είναι εξίσου θα χαρώ. Άλλωστε, νομίζω, θέλω να κάνω και τρίτο. Αυτά λέω και ο Γιώργος με κοιτάζει έντρομος», αποκαλύπτει η παρουσιάστρια.

Κλείσιμο
 Μιλώντας για τις αγωνίες και τα άγχη των πρώτων ημερών η παρουσιάστρια του «Πρωινού mou», λέει: «Τελικά κατάλαβα πως οι αγωνίες που είχα δεν ήταν κανένας παραλογισμός, ήταν τα μηνύματα που έπαιρνα από το ίδιο το παιδί. Όταν εκείνος μεγάλωσε λίγο και έγινε λιγότερο εύθραυστός, ηρέμησα και εγώ. Έκανα παιδί για να είμαι εκεί, δεν έκανα παιδί απλά για να κάνω. Κι αν κάνω, και δεύτερο, θα είμαι το ίδιο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης