Φαίη Σκορδά: Δεν ξέρουμε αν θα γίνει πρωινό του χρόνου

Φαίη Σκορδά: Δεν ξέρουμε αν θα γίνει πρωινό του χρόνου

Για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας αλλά και του συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα, μίλησε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Δεν ξέρουμε αν θα γίνει πρωινό του χρόνου
Για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας αλλά και του συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα, μίλησε στην κάμερα του Star η Φαίη Σκορδά. Θα είναι τελικά και πάλι μαζί την επόμενη σεζόν στο πρωινό του Mega; 

«Το ιδανικό θα ήταν να συνεχίζαμε με κάτι διαφορετικό. Γιατί και η τριβή δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι να προστατεύσω την οικογένειά μου και τη σχέση μου με τον Γιώργο, γι’ αυτό και κάνω τέτοιες σκέψεις. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχουμε κάποια πρόταση, δεν θα μείνουμε και άνεργοι», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε, αν και μαζί να είμαστε,  θα υπάρχει κάτι. Δεν ξέρουμε καθόλου τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρουμε καν αν θα γίνει πρωινό. Δεν έχεις πια το δικαίωμα της επιλογής. Έχεις μόνο το δικαίωμα της δουλειάς και εάν το έχεις κι αυτό», ενώ για το αν τους αρέσει η εκπομπή που κάνουν απάντησε: «Νομίζω ότι αν το αγαπάμε ή όχι φαίνεται από τη  δουλειά που ρίχνουμε, γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ».

Μάλιστα η Φάιη δεν αρνήθηκε ότι εκείνη και ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της στο «Πρωινό mou» έχουν τον κύριο λόγο σε ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή.«Μια εκπομπή δε βγαίνει έτσι εύκολα και τίποτα στην τηλεόραση δεν είναι τυχαίο, ούτε βγαίνει αυθόρμητα. Σίγουρα ο παρουσιαστής πρέπει να ξέρει το ρυθμό της εκπομπής γιατί είναι κάτι ζωντανό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τέλος στο «Πρωινό Ant1» και τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου και το αν τους θεωρεί πια σημαντικούς αντιπάλους, απάντησε: «Το “πια” δεν υπάρχει σε μένα, γιατί ποτέ δεν έχω λειτουργήσει έτσι. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Φερεντίνος, είναι πολύ συμπαθητικός. Και η Σίσσυ μου αρέσει πάρα πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης