Σκορδά - Λιάγκας: Θέλουν να «χωρίσουν»... αλλά ας όψεται η κρίση

Σκορδά - Λιάγκας: Θέλουν να «χωρίσουν»... αλλά ας όψεται η κρίση

Οι γνωστοί παρουσιαστές εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την επιθυμία τους να «χωρίσουν» τηλεοπτικά...

Σκορδά - Λιάγκας: Θέλουν να «χωρίσουν»... αλλά ας όψεται η κρίση
Είναι μαζί στη ζωή… είμαι μαζί και την TV! Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την επιθυμία τους να «χωρίσουν» τηλεοπτικά. Τι θα γίνει, όμως, αν δεν τους αφήσουν;

«Αυτό που είχαμε πει με τη Φαίη είναι πως θα θέλαμε φέτος να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και το εννοούμε, γιατί όλο αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική μας ζωή», λέει στο περιοδικό «TV Zapping» ο Γιώργος Λιάγκας και συνεχίζει: «Δεν κουβαλάμε τη δουλειά σπίτι, αλλά μοιραία υπάρχει μια φθορά! Θα θέλαμε κάποια στιγμή να χωρίσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα. Ιδανικό για εμάς θα ήταν να μη συνεχίσουμε του χρόνου μαζί. Τώρα το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά και πρωινή ζώνη του χρόνου με εμάς, ή χωρίς εμάς, ή οποιονδήποτε άλλον.  Τώρα αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση, άλλη λύση…».

Όσο για τη Φαίη Σκορδά; Κινείται κι εκείνη στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύζυγό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε το δίδυμο που ξεκινάει σαν δίδυμο και παραμένει έτσι. Μπορούμε να δουλέψουμε και ξεχωριστά, γιατί ξεκινήσαμε ξεχωριστά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και πράγματα ξεχωριστά. Το ιδανικό θα ήταν αυτό. Όχι γιατί επαγγελματικά υπάρχει πρόβλημα, αλλά γιατί και σαν ζευγάρι είναι δύσκολο. Και δεν θα είναι δύσκολο τα δυο πρώτα χρόνια… όταν μου έγινε η πρόταση, η πρώτη μου σκέψη ήταν μήπως αυτό φθείρει τη σχέση μας. Κάτι που δεν έγινε όμως, ευτυχώς! Και δεν έγινε γιατί είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης πάνω στη δουλειά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης