Φαίη Σκορδά: Δεν έχω υπογράψει για του χρόνου

Φαίη Σκορδά: Δεν έχω υπογράψει για του χρόνου

Για τα επόμενα, τηλεοπτικά της σχέδια, τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και φυσικά τον αγαπημένο της γιο, Γιάννη, μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια...

Φαίη Σκορδά: Δεν έχω υπογράψει για του χρόνου
Η κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια Για Σπίτι» του «TV Μακεδονία» συνάντησε τη Φαίη Σκορδά και η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα. Για τα επόμενα, τηλεοπτικά της σχέδια, τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και φυσικά τον αγαπημένο της γιο, Γιάννη.

«Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα με το Mega. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Θα δούμε. Κάτσε να τελειώσουμε πρώτα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ συμπλήρωσε πως δε θα είχε πρόβλημα να παρουσιάσει μια άλλου είδους εκπομπή εκτός από το πρωινό. Όσον αφορά μάλιστα στον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, τόνισε: «Επειδή έχει περάσει από την prime time- που πρέπει να έχεις κάποια εμπειρία κι έχει πάει πάρα πολύ καλά- αγαπάει και τη βραδινή ζώνη. Αλλά νομίζω ότι διασκεδάζει στο πρωινό».

Κλείσιμο
Σχετικά τώρα με την επικράτηση του «Πρωινού mou» στους πίνακες τηλεθέασης σε σχέση με το «Πρωινό Αnt1», η Φαίη είπε: «Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε μέρα. Και ο τρόπος που σκεφτόμαστε είναι και αυτός που δουλεύουμε. Δεν είναι ότι φέτος το κάνουμε. Και εγώ και ο Γιώργος, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, το αγαπάμε και το κάνουμε με όρεξη. Δεν επαναπαυόμαστε. Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά; Το κάνουμε όχι επειδή πρέπει, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά γιατί μας αρέσει…. Είναι εποχές που δε σηκώνουν τεμπελιά ή αδιαφορία. Βέβαια εξαρτάται και από το πώς δουλεύει ο καθένας. Εγώ, πάντως, είμαι αυτής της λογικής. Μου αρέσει η δουλειά μου και θέλω να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται».

Όσο γα τον μονάκριβό της κι αν του χαλάει χατίρι; «Είναι πολύ μωρό για να ζητάει πράγματα. Σε αυτή την ηλικία, ναι μεν τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν ότι υπάρχουν όρια, ένας προγραμματισμός και πρέπει να ακολουθούμε μια σειρά, αλλά είναι ακόμα μικρός. Όταν μεγαλώσει λίγο και μπορέσει να μιλήσει, τότε με επιχειρήματα θα πούμε και τα πρώτα “όχι”», απάντησε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη βάφτισή του; «Όταν τελειώσει η εκπομπή. Λίγο να χαλαρώσουμε και μετά», ανέφερε η Φαίη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης