Η Μαρία Παναγοπούλου, η χήρα του Κώστα Χαρδαβέλλα, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, μίλησε για εκείνον κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η χήρα του γνωστού δημοσιογράφου αναφέρθηκε στα 32 χρόνια κοινής ζωής τους, κατά τα οποία ο Κώστας Χαρδαβέλλας της δίδαξε την έννοια της αγάπης, ενώ ακόμα και μετά την απώλειά του συνεχίζει, όπως είπε, να της στέλνει σημαντικά μηνύματα. Η Μαρία Παναγοπούλου παραδέχτηκε επίσης ότι δυσκολεύεται να πει το όνομά του, σημειώνοντας πως το ανέφερε με υπέρβαση, καθώς διαφορετικά θα ξεσπούσε σε κλάματα και δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ομιλία της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7rz61ruj0gp)
Ειδικότερα, η Μαρία Παναγοπούλου δήλωσε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έρθω, όμως αισθάνομαι ότι οφείλω στη μνήμη του Κώστα να έρθω και να μοιραστώ αυτό που είπα. Στα 32 χρόνια που ζήσαμε μαζί, μου έδινε κάθε μέρα μαθήματα για το τι είναι αγάπη και συνεχίζει σε αυτές τις 58 μέρες που έχει φύγει να μου δίνει εξαιρετικά μηνύματα. Δεν μπορώ να πω το όνομά του και τώρα έκανα υπέρβαση που το είπα. Αν το έλεγα πριν, θα με έπιαναν τα κλάματα και δεν θα μπορούσα να ολοκληρώσω».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.