Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Το διάσημο μοντέλο δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής, να απολαύσει καλοκαιρινές διακοπές, αφού ακόμα και τις φορές που επισκέφτηκε την παραλία, βρέθηκε εκεί για κάποια φωτογράφιση ή γύρισμα.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από το πρώτο της -επίσημα- μπάνιο στη θάλασσα.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το μοντέλο, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Επίσημα, χωρίς να έχω κάποιο γύρισμα, φωτογράφιση κλπ, το πρώτο ήρεμο μπάνιο. Και του χρόνου».
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.