Μαντώ Γαστεράτου: Στην περίοδο της λοχείας δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα

Μαντώ Γαστεράτου: Στην περίοδο της λοχείας δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε ένα διάστημα που είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω με την πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος, σχολίασε

gasteratou
Η Μαντώ Γαστεράτου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε πριν αλλά και μετά τις δύο εγκυμοσύνες της. Επίσης, μίλησε για τις σπουδές και την ενασχόλησή της με την ψυχολογία στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Μαμάδες» ανήμερα του Πάσχα.

Αρχικά, δήλωσε: «Το παιδί ήρθε με τη φυσική ροή της σχέσης μας με τον Νίκο, σαν μία όμορφη εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω ότι έλεγα από μικρή ότι θέλω να γίνω μαμά παίζοντας με κούκλες. Υπήρχε, βέβαια, αυτή η γονεϊκή εντολή ριζωμένη βαθιά μέσα μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d11qmftezvqx)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε ένα διάστημα που είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω με την πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος. Σε μένα λειτούργησε, δυστυχώς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ημέρα που κατέβαινα τις σκάλες στην πολυκατοικία μου, ήμουν τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν είχα καταφέρει για ακόμη μια φορά να μείνω έγκυος. Μετά από δύο μέρες, είχα τον καθιερωμένο έλεγχο στον γυναικολόγο και εκεί που της εξηγούσα τις ανησυχίες μου, κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: "Καλέ, είσαι έγκυος". Ήταν τα πιο χαρούμενα δευτερόλεπτα της ζωής μου, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Πολύ δυνατή στιγμή».

Σε άλλο σημείο, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε τις δυσκολίες που πέρασε σε αυτή την περίοδο μετά τη γέννα: «Είχα μεγάλη στήριξη από τους γύρω μου, την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου. Η περίοδος της λοχείας είναι σαν να έχεις έναν απορρυθμισμένο διακόπτη και δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d11qnp9igo2x)


Ειδήσεις σήμερα

Το ΝΑΤΟ προειδοποιεί: Τα καλώδια ίντερνετ και ενέργειας είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» της Δύσης

Καιρός: Ηλιοφάνεια και 25άρια τη Δευτέρα του Πάσχα - Συνεχίζεται και την Τρίτη η καλοκαιρία

Πάσχα: Βροχή πυροτεχνημάτων στην Υδρα μετά από το πατροπαράδοτο κάψιμο του Ιούδα - Εντυπωσιακά video
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης