Ζέτα Θεοδωροπούλου: Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

zetatheodoropoulou44
H Ζέτα Θεοδωροπούλου έκανε μια ανάρτηση για τους άντρες που απατούν τις γυναίκες τους, την Κυριακή 26 Μαΐου.

Μέσω Instagram story, η παίκτρια του «My Style Rocks» ανέβασε ένα μαύρο φόντο, πάνω στο οποίο έγραψε το εξής: «Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός για να είναι δίπλα της... Γιατί ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του και να μην ενδίδει σε πειρασμούς. Ο αδύναμος, όμως παρασύρεται που σημαίνει ότι δυνατή ήσουν πάντα εσύ και αυτό είναι αρκετό!».

Η ανάρτησή της
zetatheodoraopoyloy

Λίγο καιρό πριν, η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για εκείνη και τον ποδοσφαιριστή.

«Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανείς δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο, νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων. Δεν παύω να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1edc2ux9qd5)
Κλείσιμο

Όσο για τη ζωή της, μετά τον χωρισμό, ανέφερε: «Είμαι στη φάση που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν καλύτερες μέρες και μου το οφείλω και το οφείλω και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς. Δεν αλλάζει τίποτα. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν, είπε: «Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα καταντάει μοτίβο. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά».



Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης