Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: Nα σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή

Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: Nα σταματήσει όλο αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή

Διάβασα σε κάποια sites για «αιχμηρή απάντηση», δεν είπε κάτι η κοπέλα, σχολίασε για τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά

katerina-faih
Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με όσα γράφονται και λέγονται για την κατάσταση της σχέσης της με τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του «Fay's time» ρωτήθηκε κάποια στιγμή σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη φημολογούμενη κόντρα τους, για την οποία αρνήθηκε να απαντήσει. Συγκεκριμένα, είπε μόνο: «Πολλά φιλιά σε όλους».

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη στάση της Φαίης Σκορδά στους δημοσιογράφους: «Δεν κατάλαβα αυτό γιατί έγινε θέμα. Διάβασα σε κάποια sites για "αιχμηρή απάντηση", δεν είπε κάτι η κοπέλα. Έφυγε και έδωσε φιλάκια. Είχε μιλήσει τόση ώρα, να πει μετά τι; Κι εγώ το ίδιο θα απαντούσα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kb3k00dz0p)
Κλείσιμο

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Λίγο να σταματήσει αυτό γιατί δεν είμαστε η Βίσση και η Βανδή. Δεν είναι κάτι, ηρεμήστε. Εγώ είπα κάτι, η Φαίη μπορεί να είπε κάτι άλλο, μπορεί να πέταξε κάτι κι εγώ να το πήρα αλλιώς, τελειώνει. Και εγώ δεν το πήρα σαν σπόντα. Και εγώ το ίδιο θα έλεγα. Να ξαναπώ τι; Φιλιά, γεια σας».

Στο τέλος, αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε αστειευόμενη: «Άρα η Φαίη πού θα πάει; Θέλει να έρθει εδώ πέρα να κάνουμε την εκπομπή παρέα; Άμα δεν έχει άλλη πρόταση...».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης