Ηρώ: Δεν θύμωσα με όσους έλεγαν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, χρειάζονται εκπαίδευση για να καταλάβουν

Ηρώ: Δεν θύμωσα με όσους έλεγαν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς, χρειάζονται εκπαίδευση για να καταλάβουν

Οι κοινωνίες δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη, είπε η τραγουδίστρια 

iro
Η Ηρώ μίλησε σε συνέντευξή της για τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζονται από την κοινωνία οι μονογονεϊκές οικογένειες.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο υπέρ των ομόφυλων ζευγαριών και τα σχόλια που ακούστηκαν.

«Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη με το νομοσχέδιο, αλλά χρειάζεται παιδεία. Δεν αρκεί ένας νόμος που θα βγει. Για να γίνω σαφής, έπρεπε να συμβεί εδώ και χρόνια, αλλά χρειάζεται να λειτουργήσει κι εκπαιδευτικά αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι κοινωνίες δεν αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. Οι κοινωνίες αλλάζουν μέσα από την καθημερινότητα, μέσα από όλους εμάς που κάνουμε τις επιλογές που κάνουμε και τις στηρίζουμε με θάρρος κι υπευθυνότητα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0ghogqjg121)

Εξήγησε επίσης, πως η ίδια σαν μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, δεν θύμωσε με όσους λένε ότι ένα παιδί χρειάζεται και τους δύο του γονείς, καθώς βλέπει τα πράγματα πιο «κοινωνιολογικά».

«Δεν χρειάζεται μόνο θάρρος, χρειάζεται να είσαι και υπεύθυνος, να καταλαβαίνεις τι ευθύνη αναλαμβάνεις με αυτά που λες και κάνεις. Δεν θα κρίνω κανέναν, δεν θύμωσα καθόλου με όσους έλεγαν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς. Κρίνω τα πράγματα λίγο πιο κοινωνιολογικά από αυτό που φαίνονται ότι είναι σαν πρώτη εικόνα», ανέφερε.

Τέλος, είπε: «Οι άνθρωποι χρειάζονται εκπαίδευση για να καταλάβουν. Νομίζω ότι ήταν άνευ λόγου η φασαρία που έγινε. Ο γιος μου με χρειάζεται, γιατί δεν είναι αυτόνομος οικονομικά και κάνουμε και πάρα πολλές συζητήσεις μαζί. Έχουμε μια ωραία σχέση, δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του. Είναι ξεκαθαρισμένο αυτό. Δεν θυμώνει, όταν μιλάω γι΄αυτόν, αλλά δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Έχουμε συμφωνήσει σε αυτό γι’ αυτό και δεν τον εκθέτω».



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες Μαΐου μέχρι και την Κυριακή - Έρχεται νέο «κύμα» σκόνης από εβδομάδα

Χίος: Τρία κοριτσάκια 4, 7 και 10 ετών νεκρά μετά την προσάραξη φουσκωτού με παράνομους μετανάστες

Λίνα Κλείτου: Πέθανε ο πατέρας της δημοσιογράφου - Είχε διατελέσει βουλευτής και υπουργός με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης