Μαρία Ιωαννίδου: Ο Φρέντυ Γερμανός μου είχε κάνει πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Φρέντυ Γερμανός μου είχε κάνει πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη

Αποκάλυψε αγνωστες στιγμές από τη σχέση της με τον Φρέντυ Γερμανό

ioannidou
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για περασμένα Χριστούγεννα, το ταξίδι που είχε κάνει στη Νέα Υόρκη, την πρόταση γάμου από τον Φρέντυ Γερμανό, αλλά και την απώλεια της μητέρας της.

Η ηθοποιός μίλησε στο Mega Καλημέρα και για τον Φρέντυ Γερμανό σχολίασε: «Έχουμε περάσει Χριστούγεννα και στη Βιέννη και στη Νέα Υόρκη. Στη Νέα Υόρκη ήταν τα καλύτερα. [Ήμασταν] σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, βλέπαμε απέναντι τους Δίδυμους Πύργους, όμως ο Φρέντυ ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου και έρχεται με ένα ποτήρι σαμπάνια και μου είπε "πιες, πιες" και πίνω και ξαφνικά κάτι μου κάθεται στον λαιμό, ήταν η βέρα. Είχε βάλει μέσα τη βέρα των αρραβώνων και δεν μου γέμισε και το μάτι γιατί ήταν λευκόχρυσος και εγώ τα χρυσά νόμιζα ότι ήταν χρυσά. Γονάτισε κλασικά. Με έβαλε σε ένα αμαξάκι και πηγαινοερχόμασταν στην 5η, 6η Λεωφόρο, απέναντι από το Σέντραλ Παρκ και εκεί με βάφτισε "πάπια" από τις πάπιες του Σέντραλ Παρκ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxr9s04mzdtt)

Κλείσιμο
Παράλληλα, σχετικά με τα δώρα που είχαν κάνει ο ένας στον άλλον ανέφερε: «Έκανα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Φρέντυ ένα ζευγάρι γυαλιά αλλά ήταν πολύ μοντέρνα και τα φόρεσε μία μοναδική φορά, στα Χριστούγεννα, ήταν έτσι πεταλουδέ. Αγαπούσα πολύ τη θάλασσα, ήμουν χειμερινή κολυμβήτρια. Ο Φρέντυ μου αγόρασε ένα σπίτι στο Μάτι, να έχω το σπίτι μου εκεί να πηγαίνω εκεί τον χειμώνα να κολυμπάω».

Για τη μητέρα της, την οποία έχασε σε Χριστούγεννα, η ηθοποιός αποκάλυψε: «27 Δεκεμβρίου έχασα τη μαμά μου. Άρχισα να παραλύω, ψυχοσωματική κόπωση μου είπε ο γιατρός και δεν τα αγαπάω τα Χριστούγεννα τώρα γιατί έχουν στιγματιστεί από τον θάνατο της μαμάς».

Για το γυμνό που έχει κάνει στο παρελθόν η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα: «Έχω κάνει μία γυμνή σκηνή σε ταινία και έκανα πάταγο. Κατηγορήθηκα και μου έκανε ζημιά. Ετοιμάζω το 3ο μου βιβλίο με τίτλος “Είμαι Bi”, είναι αληθινή ιστορία».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης