Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα»

Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας, έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα»

«Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία» δήλωσε το πρώην μοντέλο

vatiduou_konstantinou
Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια μίλησε για τον νέο της σύντροφο, για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για την απόσταση που τους χωρίζει.

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csobnkxsgvap)

Σχετικά με την πιθανότητα για έναν δεύτερο γάμο, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή τη στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά για αυτό που είμαι».

Τέλος, σε σχέση με την επιλογή της να είναι με έναν νεότερο από εκείνην άνδρα, το πρώην μοντέλο, σχολίασε: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Η Εύη Βατίδου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με κάποιον κατά 12 χρόνια νεότερό της. Ο Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Κλείσιμο
ηλιας_κωνσταντινου_7657

Η Εύη Βατίδου δημοσίευσε στις 4 Μαΐου μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Το μοντέλο είχε αναδημοσιεύσει μια ημέρα πριν στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου στο οποίο είχε αναφερθεί σε εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.

Οι αναρτήσεις του Ηλία Κωνσταντίνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτες ταξίδια, επαγγελματικές φωτογραφίσεις, αυτοκίνητα κι όπως φαίνεται αγαπά ιδιαίτερα τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Κοσμάς: Ο πατέρας που σκότωσε με τσεκούρι τον σχιζοφρενή γιο του για να λυτρώσει την οικογένειά του

Φωτογραφία: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Οι 25 ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων: Απέραντες αμμουδιές και καταπράσινα νερά

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης