Μπέττυ Μαγγίρα για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: Tο θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους

Μπέττυ Μαγγίρα για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: Tο θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους

Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, τέλος, σχολίασε η παρουσιάστρια

maggira_274
Την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της το Σαββάτο 27 Απριλίου στην εκπομπή «Ι Love Σουκου».

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι αν και κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες για προβλήματα στον γάμο του ζευγαριού εδώ και λίγο καιρό, οι ίδιοι το είχαν προηγουμένως διαψεύσει. Επίσης, εξήγησε πως οι άνθρωποι που ζουν στη δημόσια σφαίρα αναγκάζονται πολλές φορές να προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχουν θέματα, αλλά το σημαντικό εν τέλει είναι να γίνεται το καλύτερο για την οικογένεια και για τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο
Μαγγίρα για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου: Tο θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Χθες έσκασε μια είδηση, που η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούσε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά το είχαν διαψεύσει προφορικά. Χθες όμως, βγήκε μια ανακοίνωση, ένα δελτίο τύπου από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ότι τελικά χωρίζουν οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι. Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε. Bγάλανε μια ανακοίνωση για τα μέσα ενημέρωσης για το πώς πρέπει να χειριστούν την υπόθεση και να σεβαστούμε και τους ίδιους και τα παιδιά τους».

Συγχρόνως, τόνισε: «Δεν μπορείς να πεις τίποτα σε αυτή τη περίπτωση. Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους».

Σε άλλο σημείο, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Ό, τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Καμιά φορά σε αυτά τα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και σε ρωτάει πώς είστε, και δεν θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση…».

«Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, τέλος, νόμος» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του χωρισμού 

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης, από μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Σε αυτή αναφέρουν, πως βάζουν τέλος στον γάμο τους, ενώ τονίζουν πως τα παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Επιπλέον, απευθύνουν «ισχυρή σύσταση στα ΜΜΕ να χειριστούν το θέμα με ευαισθησία και σεβασμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το διαζύγιο

ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει σε βιβλίο της πως σκότωσε το «άχρηστο» κυνηγόσκυλό της

Ουκρανία: Αγώνας δρόμου για τους Patriot της Δύσης - Η άρνηση της Ελλάδας και οι αντιρρήσεις της Ισπανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης