Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός

Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό, δήλωσε

andreas_274
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το νέο ριάλιτι το οποίο θα παρουσιάσει μαζί με την Ιωάννα Μαλέσκου, τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, την τηλεόραση και άλλα.

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 27 Απριλίου.

Αρχικά, για το ξεκίνημα στο νέο του πρότζεκτ ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου. Την είχα δει μια φορά όταν είχα την επαναφορά μου στα τηλεοπτικά πράγματα, στο "Βig Brother", που η Ιωάννα θα έκανε το πρωινό του ΣΚΑΪ. Ξαφνικά θυμάμαι ένα εκπληκτικό τρέιλερ με αμάξια και σκεφτόμουν πως έλεγα ότι "για να έχει γίνει μια τέτοια παραγωγή, ιδού το νέο αστέρι". Είδα αποσπασματικά λίγο και είδα ένα πράγμα το οποίο ήταν πολύ σφιγμένο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0uvuotllnt5)
Κλείσιμο

Επίσης, για την Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Δεν γινόταν εκείνη η έκρηξη που θα απαιτούσα από μια νέα παρουσιάστρια πολλά υποσχόμενη και, έτσι όπως έβλεπα, πίστευα ότι ήταν πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι. Ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης, αυτό που λέμε ότι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση του πράγματος. Αυτό είχα πει στον αέρα. Μια κριτική που, όταν μιλήσαμε τώρα με την Ιωάννα, της λέω "ξέρεις, εγώ σου έχω κάνει αυτή την κριτική για να είμαι καθαρός και δεν την παίρνω πίσω". "Έχεις δίκιο, Ανδρέα" μου είπε».

Για την εμφάνισή του στη «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα».

Ενώ, για τη συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιστήμονας λέει ότι ανακάλυψε την αιτία της κατάρας του Τουταγχαμών - Γιατί πέθαναν όλοι όσοι άνοιξαν τον τάφο του

Ερντογάν: Πώς επιχείρησε «ηρωική έξοδο» στην αναβολή της συνάντησης με τον Μπάιντεν

Θεσσαλονίκη: Πυκνώνει το μυστήριο με την εξαφάνιση 47χρονου ρεμπέτη από τις Συκιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης