Είναι γεγονός! Κατερίνα και Κρατερός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα στο Δημαρχείο της Φιλοθέης. Λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παδιού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τη Δευτέρα το πρωί.
Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο Φιλοθέης με το πολυτελές τζιπ που διαθέτει, λίγο μετά τις 10:00. Αφού χαιρέτησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, μπήκαν στο δημαρχείο για την τελετή που έγινε σε στενό κύκλο και διήρκησε περίπου 20 λεπτά.
Η παρουσιάστρια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη φορούσε ένα κοντό λευκό φόρεμα και έλαμπε από ευτυχία.Στα λευκά ήταν ντυμένος και ο γαμπρός Κρατερός Κατσούλης που και εκείνος ήταν πολύ χαρούμενος.
«Πήγαν όλα καλά και είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Summer Live» του Alter και αποκάλυψε ότι της αρέσει πολύ το όνομα Καλλιστώ για το μωρό. Ωστόσο, όταν διάβασε τι ήταν η Καλλιστώ στην αρχαιότητα... άλλαξε γνώμη!
Κλείσιμο
Όπως έχουν δηλώσει αμφότεροι, ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι!
Να ζήσουν τα παιδιά και με το καλό να υποδεχτούν και το μωράκι τους.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.