Σασμός - Δημήτρης Μαμιός: «Η σχέση με τον πατέρα ήταν σαν κιβώτιο με αλυσίδες»
«Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπει ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι, κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει» είπε ο τηλεοπτικός Μύρωνας του «Σασμού» - Δείτε το βίντεο
Ο Δημήτρης Μαμιός, που συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Μύρωνα στη σειρά «Σασμός», παραχώρησε μία συνέντευξη τόσο για τη σειρά, όσο και για τα παιδικά του χρόνια.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο διαζύγιο των γονιών του και τη σχέση με τον πατέρα του.
«Μετά το αντιλαμβάνεσαι. Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα τη σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου» είπε αρχικά, ο Δημήτρης Μαμιός.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crbw994yiea1)
Στην πορεία αυτής της συζήτησης, ο Δημήτρης Μαμιός συμπλήρωσε πως: «Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπει ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.