Χριστίνα Κοντοβά: Γιορτάζει τα γενέθλια της Έιντα στην παραλία -Δείτε το βίντεο

Χριστίνα Κοντοβά: Γιορτάζει τα γενέθλια της Έιντα στην παραλία -Δείτε το βίντεο

«Εγώ θα σε γιορτάζω κάθε μέρα και κάθε μέρα εσύ θα είσαι το δώρο μου», έγραψε μεταξύ άλλων, η σχεδιάστρια σε ανάρτησή της για την κόρη της

ada_genethlia
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τη Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της, Έιντα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα γενέθλια της μικρής, η οποία έκλεισε τα 4 και δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει στην παραλία της Λέσβου, όπου βρίσκονται με τη μητέρα της αυτές τις μέρες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σχεδιάστρια ανέβασε ένα βίντεο σε stories,  από την στιγμή που τραγούδησαν μαζί με φίλους, το «Happy Birthday».


Δείτε το βίντεο

Γενέθλια Κοντοβά


Εκτός από τα stories, η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε και μία φωτογραφία της με την Έιντα, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Εγώ θα σε γιορτάζω κάθε μέρα και κάθε μέρα εσύ θα είσαι το δώρο μου! Σ’αγαπώ! Χρόνια πολλά μπουμπουκάκι μου». 

«Πυγολαμπιδάκι μου… Να τη χαιρόμαστε!!», σχολίασε στη δημοσίευση και η νονά της Έιντα, Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε τη δημοσίευσή της




Υπενθυμίζεται, ότι η βάφτιση της μικρής Έιντα πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος  στο Νυμφαίο της Φλώρινας. «Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…», είχε γράψει η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής.


Όσον αφορά το όνομα της μικρής, η Χριστίνα Κοντοβά εξήγησε μέσω Q&A που έκανε πριν καιρό στο προφίλ της ότι: «Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα».

Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης κόρης της, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».

adaonoma


Φωτογραφία άρθρου: Ολυμπία Κρασαγάκη


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι «πήγε» με τη γυναίκα του συνιδρυτή της Google - «Έχω αιώνες να κάνω σεξ»

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα - Στο νοσοκομείο ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά

Ο Ρίσι Σούνακ αναγορεύει την Κίνα στη «μεγαλύτερη μακροπρόθεσμη απειλή» για τη Βρετανία 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης