Μέμος Μπεγνής: Θα υπερασπιζόμουν έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν έτρωγα ξύλο

Μέμος Μπεγνής: Θα υπερασπιζόμουν έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν έτρωγα ξύλο

Μπορεί να γίνω εριστικός, όταν ένας «αδύναμος» άνθρωπος υφίσταται bullying από έναν άλλο, πρόσθεσε ο ηθοποιός

memos-mpegnis
Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για τη νέα σειρά «Ταμπού», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και για το θέμα της διαφορετικότητας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια.

«Θα συμμετάσχω στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, με τίτλο το "Ταμπού", από τον Οκτώβριο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τα Γιάννενα, θα πάμε Κύπρο και θα έχουμε πήγαινε-έλα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο του κι αποκάλυψε αν έχει κοινά με αυτόν, στην πραγματική του ζωή.

«Είμαι το ένα από τρία αδέρφια και είμαι συντηρητικός και πανεπιστημιακός. Δεν είμαι συντηρητικός στη ζωή μου, δεν έχω κοινά με τον νέο μου ρόλο. Δεν τα πάω καλά με τα ταμπού και τα πρέπει. Δεν ήθελα να κάνω πράγματα που "έπρεπε" να κάνω. Ήμουν αντιδραστικό στοιχείο», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0txbiqyifyp)
Κλείσιμο

Όσο για τη διαφορετικότητα και το φαινόμενο του bullying, δήλωσε: «Επειδή είμαστε λίγο πιο πίσω σαν χώρα, νομίζω ότι με αργά βηματάκια σιγά σιγά προοδεύουμε. Βλέπουμε ότι τα νέα παιδιά έχουν την απόλυτη πρόσβαση στα πάντα κι από την άλλη, βλέπεις ότι ένα παιδί αποδέχεται συμπεριφορές που παλιά θα ήταν ταμπού. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι επιλογές των ανθρώπων πρέπει να είναι σεβαστές ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε με αυτές κι όχι να κάνουμε bullying σε ένα παιδί που είναι "διαφορετικό". Δεν πρέπει να συζητιέται πια η διαφορετικότητα. Μπορεί να γίνω εριστικός, όταν ένας "αδύναμος" άνθρωπος υφίσταται bullying από έναν άλλο. Μου έχει τύχει λεκτικό bullying. Θα υπερασπιζόμουν έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν έτρωγα ξύλο. Δεν έχω χάσει τη δουλειά μου από κάποιο περιστατικό».

Όσο για τη δημοσιότητα και την έκθεση που υφίσταται, ανέφερε: «Έχει τύχει να πω "τι ήθελα και το είπα;" για κάτι, γιατί σχολιάστηκε. Μπορεί να πεις πράγματα που δεν έχεις φιλτράρει και πολλές φορές, δεν καταλαβαίνω ότι κάτι που θα πω μπορεί να προκαλέσει. Υπάρχουν άνθρωποι που σε "περιμένουν στη γωνία", γιατί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου. Μου αρέσει να με εκπλήσσουν με τις ερωτήσεις τους, σε συνεντεύξεις. Μπορεί να με βρίσουν για έναν τίτλο, χωρίς να έχουν διαβάσει το κείμενο. Πλέον, δεν με ενδιαφέρει».

Τέλος, για τη σειρά «Ταμπού» του Ανδρέα Γεωργίου, είπε: «Δεν με έχω φανταστεί ποτέ να είμαι πατέρας, στη σειρά έχω δύο παιδιά. Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με μία ανατροπή. Πιστεύω έρχεται τον Οκτώβριο. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη και ο Θεχάρης Ιωαννίδης».



Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης