Γιώργος Μαυρίδης: Με την Κρίστη Καθάργια έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μακάρι να είναι έτσι όλοι

Γιώργος Μαυρίδης: Με την Κρίστη Καθάργια έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μακάρι να είναι έτσι όλοι

Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να βγάλω το Asia Express μαζί με την πρώην γυναίκα μου, πρόσθεσε για το ριάλιτι που συμμετείχαν μαζί

kristi_kathargia_amvridis
Ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε πρόσφατα στην Κρίστη Καθάργια και τις σχέσεις που έχουν μετά τον χωρισμό τους.

Ο tattoo artist είπε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» ότι οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και «μακάρι όλοι να ήταν έτσι». Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ριάλιτι που συμμετείχαν ως ζευγάρι, λέγοντας: «Το Asia Express ήταν καταπληκτικό αλλά και πάρα πολύ δύσκολο. Θα πήγαινα ξανά σε μια τέτοια εκπομπή, ήταν καταπληκτικά. Με την Κρίστη (σ.σ. Καθάργια) έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι ανθρώπινες οι σχέσεις μας και μακάρι να είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι. Το Asia Express ήταν μια από τις πιο όμορφες παραγωγές που έχω συμμετάσχει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tw3rw8q9q1)

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε ότι: «Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να το βγάλω αυτό μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να είμαι ζευγάρι μαζί με μια γυναίκα. Σκέψου, εδώ πας διακοπές με την κοπέλα σου και "σκοτώνεσαι" στο πρώτο 24ωρο. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ ωραίο και θα ξαναπήγαινα άνετα».

Σε δική της αναφορά στον πρώην σύζυγό της, η Κρίστη Καθάργια είχε πει πριν λίγο καιρό στην ίδια εκπομπή πως: «Όπως θα πάρω έναν φίλο μου να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, έτσι θα πάρω και τον πρώην σύζυγό μου. Έχουμε μια καλή σχέση σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν ξέρω γιατί συνεχίζετε να με ρωτάτε για τον Γιώργο, ίσως είχε πάρει πολλή έκθεση η σχέση μας».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czbgdvp0xj01)


Eιδήσεις σήμερα:

Γιατρός του «Αττικόν»: Διασωλήνωση χωρίς ενδείξεις θα ήταν λάθος - Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους

Θρήνος για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - «Πήγες να βρεις τη μαμά, αδερφέ μου...»

«Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος»: Δημοσίευμα μιλά για επιδείνωση της υγείας του Καρόλου και ετοιμασίες για τη βασιλική κηδεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης