Χριστίνα Κοντοβά: Το βίντεο με την κόρη της, Ada, να μιλά ελληνικά

Χριστίνα Κοντοβά: Το βίντεο με την κόρη της, Ada, να μιλά ελληνικά

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε η σχεδιάστρια μόδας με την κόρη της από το αεροδρόμιο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__19_
Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada, ετοίμασαν βαλίτσες για τις διακοπές τους. Η σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται συχνά περιεχόμενο στα social media με την κόρη της και σήμερα ανέβασε ένα βίντεο από το αεροδρόμιο

Πρόκειται για σπάνιο βίντεο από τη μικρή Ada μιας και οι περισσότερες αναρτήσεις της μητέρας της στο Instagram, είναι τρυφερές φωνογραφίες τους. Στο κλιπ, μαμά και κόρη ετοιμάζονται να επισκεφθούν τη νονά της Ada, Σίσσυ Χρηστίδου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Ada έχει ήδη εξοικειωθεί με την ελληνική γλώσσα, μιας και την ακούμε να μιλά και να λέει ότι πάει στη νονά της.

Δείτε το βίντεο

Η Χριστίνα Κοντοβά στο αεροδρόμιο


Η Χριστίνα Κοντοβά υιοθέτησε την Ada από την Ουγκάντα, έπειτα από μία χρονοβόρα διαδικασία. Η ίδια χρειάστηκε μάλιστα να λείψει για αρκετό καιρό από την Ελλάδα. Αυτό βέβαια δεν την απασχόλησε πολύ, αφού για εκείνη η υιοθεσία της Ada ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

«Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Στις δύσκολες στιγμές παίρνω δύναμη από τις γυναίκες που έχω γύρω μου και από τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου… Νιώθω γεμάτη», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Χριστίνα Κοντοβά.

Αναφορικά για τις αρχές που θέλει να δώσει στην κόρη της; «Να μην φοβάται να είναι αυτή που είναι, να μην φοβάται τον ίδιο της τον εαυτό… Από τη στιγμή που έγινα μητέρα απέκτησα πολλές φοβίες. Δεν έχει διαφορά στο τέλος. Ένας γονιός που υιοθετεί και έναν που κάνει βιολογικά παιδιά περνούν τις ίδιες ανησυχίες».







Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό η κινητοποίηση της κρατικής μηχανής στην Πεντέλη - Έρευνα εισαγγελέα για πιθανό εμπρησμό

Ξεκινά καύσωνας με 42άρια από αύριο, προειδοποίηση για δέκα νομούς

Απορρίπτει και το Κρεμλίνο τις φήμες για την υγεία του Πούτιν - «Είναι ψευδείς»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης