Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κλείστηκαν 11.500 ραντεβού από τα μεσάνυχτα για τους άνω των 60

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Κλείστηκαν 11.500 ραντεβού από τα μεσάνυχτα για τους άνω των 60

Μεγάλη αύξηση στα ραντεβού παρατηρείται τις τελευταίες δύο ημέρας, μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες – Τον Δεκέμβριο υπάρχει δυνατότητα για πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς

emvoliastiko_kentro1
Μεγάλη διατηρείται η αύξηση στο κλείσιμο ραντεβού για την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στους πολίτες άνω των 60 ετών μετά και το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και την επιβολή προστίμου 100 ευρώ τον μήνα για όσους δεν προχωρήσουν στη διαδικασία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι προγραμματίστηκαν επιπλέον 11.500 ραντεβού.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε νωρίτερα και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, που ανέφερε ότι της τελευταίες δύο ημέρες υπάρχει μεγάλη αύξηση για την πρώτη δόση από τους πολίτες άνω των 60 ετών, έχοντας προγραμματιστεί 25.000 ραντεβού. 

Μέσα στον Δεκέμβριο, διευκρίνισε, υπάρχει δυνατότητα για πάνω από 3 εκατομμύρια εμβολιασμούς, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα στα ραντεβού της πρώτης δόσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίζεται το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα

Συγκινεί ο αδελφός της Παρθένας Κουτμερίδου- «Θα είμαι κοντά στο παιδί σου, θα του πω πως θυσίασες τη ζωή σου για κείνο...»

Από πού προήλθε η «περίεργη» παραλλαγή Όμικρον; Τα τρία σενάρια, σύμφωνα με τους επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ