Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου 15 άτομα οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέσεις με το αναρχοαυτόνομο στέκι που έχει καταληφθεί εκ νέου στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ και στην πλειοψηφία τους ήταν φοιτητές της σχολής, έφτασαν στο κτήριο της οδού Πατησίων και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με σφυριά στα χέρια, ανέβηκαν στην Πρυτανεία και αναζητούσαν τον πρύτανη.
Ο πρύτανης δεν βρισκόταν στο γραφείο του εκείνη την ώρα και για άγνωστο λόγο, λίγο αργότερα και αφού δεν κατάφεραν να τον βρουν, προπηλάκισαν έναν φοιτητή, ο οποίος τελικά φυγαδεύτηκε, αφού χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι εργαζόμενοι του ιδρύματος. Παράλληλα, προκάλεσαν και ζημιές σπάζοντας την τζαμαρία στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.
Δείτε φωτογραφίες:
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες και μετά την εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ, αντιεξουσιαστές είχαν βανδαλίσει και πάλι τον χώρο, γράφοντας τα ίδια συνθήματα, τα οποία είχαν καθαριστεί.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.