Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με «λεία» €2.500 στα ΕΛΤΑ Λαγκαδά
Οι δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και πήραν τα χρήματα με την απειλή όπλου - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους
Στα 2.500 ευρώ ανέρχεται, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η «λεία» της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Οι δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στις 2:30 το μεσημέρι στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και πήραν τα χρήματα με την απειλή όπλου. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό από τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.