Πώς έγινε η τραγωδία στα Μέγαρα

Πώς έγινε η τραγωδία στα Μέγαρα

Σωφρονιστικός υπάλληλος ο δράστης που παραδόθηκε αν και αρχικά τράπηκε σε φυγή - Πυροβόλησε και τραύματισε και την σύζυγο του θύματος - Πληροφορίες ότι στόχευε τα γεννητικά τους όργανα - Ο δολοφόνος θεωρούσε τον κουνιάδο του υπαίτιο για τον χωρισμό του

meg0
Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των Μεγάρων. Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο δράστης στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τον 48χρονο κουνιάδο του και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα και είδαν τους γονείς τους να σωριάζονται από τους πυροβολισμούς του δράστη.

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία μιας γειτόνισσας η οποία μίλησε στο protothema.gr: «Τα παιδιά ούρλιαζαν από τους πυροβολισμούς και τις φωνές των γονιών τους. Βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει από τα ουρλιαχτά των παιδιών. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που τους συνέβη». Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το σπίτι απουσίαζαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

megara-spiti


Κλείσιμο
Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα στο νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης θεωρούσε ότι το θύμα ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού η γυναίκα του θύματος ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε... Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι ο άντρας της υπέκυψε στα τραύματά του καθώς οι συγγενείς δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κατάσταση της υγείας της, ενώ την ίδια ώρα τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και παρακολουθούνται από ψυχολόγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης