Φονικό στα Μέγαρα: Παραδόθηκε ο σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του
Άνδρας εισέβαλε σε σπίτι στα Μέγαρα και πυροβόλησε έναν 48χρονο και την 43χρονη σύζυγό του - Ο πρώτος εξέπνευσε επιτόπου, η δεύτερη νοσηλεύεται τραυματισμένη - Ο δράστης στόχευσε τα θύματα στα γεννητικά όργανα - Είναι πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου και θεωρούσε το θύμα υπαίτιο για τον χωρισμό του
Θρίλερ με έναν νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στην περιοχή των Μεγάρων. Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ένα ζευγάρι και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα.
Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα.
Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ο δράστης εμφανίστηκε, μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.
Η τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.
Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι πρώτες πληροφορίες από γείτονες ανέφεραν ότι το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.
Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο, η 43χρονη ξύπνησε στο νοσοκομείο, αναζητώντας τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φώναζε... Την ίδια ώρα, τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ήδη τα παρακολουθεί ψυχολόγος.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.