Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές αρχές, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολιτή για τον εντοπισμό και σύλληψη πιθανών τζιχαντιστωνπου εισέρχονται από τα ανατολικά συνορα της χώρας ως πρόσφυγες και μετανάστες.
Το έγγραφο που υπογράφεται από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από σχετικό ερώτημα της Ελληνικής Λύσης υπογραμμίζει πως «κατα το χρονικό διάστημα 2017-2019 (έως 14/8/19) έχουν συλληφθεί, είτε δυνάμει ευρωπαϊκών και διεθνών ενταλμάτων σύλληψης είτε επειδή προέκυψε προανακριτικά εμπλοκή τους στις ανωτέρω περιγραφομενες δραστηριότητες (σ.σ. βιαιο εξτρεμισμο/τρομοκρατια που σχετιζονται με τις ενοπλες συγκρουσεις σε Συρια και Ιρακ), συνολικά επτά (7) αλλοδαποί».
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης