Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας ο 39χρονος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης
Εκτός κινδύνου με διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου Σέρβος 21 ετών, τον οποίο πυροβόλησε ο -επίσης Σέρβος- πατέρας του, ξημερώματα Σαββάτου, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Το θύμα παραθέριζε με τη μητέρα του. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη κάτω από ποιες συνθήκες ο 39χρονος πατέρας του 21χρονου και εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας του, μετέβη στη Χανιώτη. Τη συνάντηση σε εξωτερικό χώρο ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο, μέχρι που ο 39χρονος χτύπησε τον γιο του στο κεφάλι με τη λαβή όπλου που έφερε και στη συνέχεια τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στον δεξιό μηρό.
Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας ο 39χρονος συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.